TenX & MonaCo liikkumaan lähemmäksi Ethereum & Bitcoin debit-kortteja

Kriittisten debit-korttien maailma on kilpailukykyisempi. Jotkut uudet pelaajat ovat tulleet ICO: n kanssa myöhässä. Sekä TenX että MonaCo tekevät joitain merkittäviä aaltoja tulevina kuukausina ulkoasun näkökulmasta. Puhuessaan TenX: stä, he työskentelevät erilaisilla parannuksilla, jotka tekevät asioista entistä jännittävämmän tunnuksen haltijoille. Näiden rahakkeiden tallentaminen pörssiin voi osoittautua erittäin huonoksi ajatukseksi, ainakin sanoen.

On hyvä nähdä Bitcoin Profit

On hyvä nähdä, että useammat kilpailijat ilmestyvät kriittisten debit-korttien maailmassa . Nämä hankkeet ovat erinomainen tapa tehdä valuutoista enemmän kulutettavia reaalimaailmassa. Esimerkiksi Bitcoin-kortteja käytetään paljon yleisemmin, https://www.onlinebetrug.net/fi/bitcoin-profit/ kuin useimmat ihmiset antavat heille luottoa. Nyt näyttää Ethereum-suuntautuneet pankkikortit tekevät myös aaltoja. Sekä TenX että MonaCo lähestyvät korttiensa ja mobiilisovellustensa vapauttamista. Se on kiehtova kilpailu, sanoen vähiten.

TenX ja MonaCo Spice up Debit Card -teollisuus
Kun puhutaan TenX: stä , he haluavat saada listalle lisäpörsseistä . Yunbi on ensisijainen tavoite nyt. Kiinalaisen jalansijan saaminen voi tehdä ihmeitä kaikille veloituskorttikohtaisille yrityksille. Digitaaliset maksut ja muut kuin tuhkatuotteet ovat erittäin suosittuja Kiinassa. Ethereum-maksukortti, jolla on oma natiivitunniste, tarjoaa palkintoja varmasti vaikuttamaan. Nyt, kun valuutta on listattu tällä alustalla, asiat saavat varmasti mielenkiintoisen.

Lisäksi näyttää siltä Bitcoin Revolution

Lisäksi näyttää siltä, ​​että ihmisiä, jotka tallentavat TenX-rahakkeitaan vaihtoon, voidaan rangaista. Tarkemmin sanottuna rahakkeet antavat 0,5 prosentin palkkiota. Joukkue aikoo kuitenkin sulkea pois pörssissä pidettävät kolikot https://www.onlinebetrug.net/fi/bitcoin-revolution/ ja sisäisen TenX-sopimuksen. Tämä on paljon järkevää, sillä palkkojen ei pitäisi koskaan mennä vaihtoon. Käyttäjien kannustaminen tallentaa pelimerkkejä yksityisesti on hyvä valinta. Tätä päätöstä ei ole vielä viimeistelty. Jälleen kerran mielenkiintoinen ehdotus, joka voi asettaa tulevaisuudessa uuden standardin vastaaville hankkeille.

TenX-pankkikorttien pitäisi alkaa saapua syyskuun loppupuolella 2017. MonaCo ottaa tilaukset kortilleen tämän kuun lopussa. Kuka ensin toimittaa tavarat jää vielä määrittelemään juuri nyt. Voimme vain toivoa, että molempien hankkeiden välillä on hieno kilpailu. Tällaiset kortit voivat merkitä Ethereumille myös positiivisia asioita. Tähän asti keskimääräisellä henkilöllä ei ole mitään syytä siihen, miksi heidän pitäisi käyttää ETH: tä tavaroihin ja palveluihin. Tämä voi muuttua lähitulevaisuudessa näiden hankkeiden ansiosta.