Optag $ 7,4B Bitcoin futures åben interesse viser, at proffs stadig forventer $ 20K BTC

Bitcoin-prisen undlod at nå $ 20.000, men rekordhøj åben interesse for BTC-futures viser, at professionelle stadig er bullish. Bitcoin Pro-prisen sprang ikke igennem niveauet på $ 20.000 i denne uge, men der blev lavet flere poster relateret til volumen og åben interesse på vej op til $ 19.484. En bemærkelsesværdig bedrift var den åbne rente på aggregerede futureskontrakter, der nåede $ 7,4 mia. På derivatbørser.

Som vist ovenfor har der været en stigning på 110% i løbet af de sidste seks måneder, og det er også værd at bemærke, at Chicago Mercantile Exchange nu har over 1,1 milliarder dollars af disse kontrakter. Disse data er uomtvisteligt bevis for den voksende institutionelle deltagelse i BTC-markeder.

Volumen steget til nye højder, følger BTC-prisen?

Den samlede kryptovalutamarkedsmængde nåede også rekordhøj den 24. november. Nogle investorer kan udlede, at dette er en bullish begivenhed, men det er vigtigt at huske, at enhver handel har en køber og en sælger. Derfor, hvordan kan adgangen til store sælgere betragtes som bullish?

Den samlede volumen på hver spotbørs nåede 285 milliarder dollars i denne uge, men der er altid mulighed for, at nogle af disse børser kan have oppustet deres volumener. På trods af dette repræsenterer $ 285 milliarder en stigning på 11% sammenlignet med toppen af 13. marts.

Markeder for Bitcoin-optioner etablerede også en ny åben interesse høj i går. Dette er de kontrakter, som en køber på forhånd betaler for enten at købe (opkald) eller sælge (sætter) til en forudbestemt pris i fremtiden.

Vær opmærksom på, hvordan BTC-optioner nuværende $ 5 milliarder åbne renter repræsenterer en stigning på 316% fra niveauet på 1,2 mia. $ For kun seks måneder siden. Selvom dette inkluderer både købs- og salgsoptioner, er denne imponerende likviditetsforøgelse en positiv begivenhed.

Muligheder med åben interesse fortjener særlig opmærksomhed

Højere åben interesse har tendens til at henlede opmærksomheden på nye arbitrage-skriveborde og åbne døre for større institutionelle kunder. For stadig bedre at vurdere, hvordan professionelle forhandlere priser for at fortsætte den nuværende bull run, skal man analysere optionerne 25% delta skew.

En positiv delta-skævhed på 25% indikerer, at put (sell) optioner koster mere end lignende call (buy) optioner, hvilket indikerer en bearish stemning. På den anden side antyder en negativ skævhed bullishness.

Ovenstående diagram viser, at tallet 24. november på -27,5% stort set svarer til dets laveste niveau. Uomtvisteligt er dette en ekstremt hausse-tilstand, og dataene indikerer, at optionshandlere ikke er villige til at sælge upside-beskyttelse.

Derfor, selvom niveauet på $ 20.000 endnu ikke er brudt, er der nok grund til at fejre et sundt marked uden tegn på overdreven gearing eller nedsat investorinteresse.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Enhver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko. Du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.