BitFlyer USA landet nach behördlicher Zusammenarbeit auf Hawaii

BitFlyer USA heeft nu bijna de hele VS gedekt.

BitFlyer USA, de Amerikaanse tak van de in Tokio gevestigde cryptocurrency exchange BitFlyer, onthulde aankomende compatibiliteit in de Amerikaanse staat Hawaii.

„We kozen voor Hawaï vanwege de voorgeschreven zandbak voor digitale valuta die ze hebben opgezet,“ vertelde BitFlyer COO Joel Edgerton aan Cointelegraph. „We kozen ook voor Hawaï vanwege de nauwe banden tussen de staat en Japan,“ voegde hij eraan toe. „Onze naamsbekendheid is bijzonder hoog in Hawaï.“

De Afdeling van Hawaï van Financià „le Instellingen en zijn Bedrijf van de Ontwikkeling van de Technologie construeerden het Digitale Laboratorium van de Innovatie van de Munt – de gateway die wordt gebruikt om BitFlyer in de staat te brengen, zei een 19 Augustus verklaring BitFlyer die aan Cointelegraph wordt verstrekt.

In zijn aanvankelijke fasen van experimenteren, handelt het Digitale Laboratorium van de Innovatie van de Valuta als regelgevende speelplaats, die cryptobedrijven twee jaar van speelruimte in Hawaï geeft om leegte van een vergunning van de geldzender te functioneren, omvatte de verklaring. BitFlyer zal Hawaïanen het gebruik van de uitwisseling op desktop- en mobiele apparaten aanbieden.

Crypto Trader evalueert vaak de regelgevende scène in verschillende Amerikaanse regio’s, met de verhuizing naar Hawaii als gevolg van het aanpassen van regels en voorschriften die onlangs in de staat zijn geplaatst, legde Edgerton uit. BitFlyer is momenteel beschikbaar in 48 Amerikaanse staten en gebieden.

„Het nieuwe Hawaii-programma is uniek en goedgekeurd om door te gaan tot 31 december 2022,“ legt Edgerton uit. „We hopen dat het zandbakprogramma de regelgevers inzicht geeft in de innovatie van bedrijven die in het programma werken en dat het een lange termijn vergunningenstelsel voor cryptocurrency uitwisselingen na de einddatum van het programma goedkeurt.“

De verhuizing naar Hawaï komt ook overeen met Japan, volgens de oprichter en CEO van BitFlyer USA, Yuzo Kano. „Aangezien veel Japanners in Hawaï wonen of er naartoe reizen, is het de staat die dient als brug tussen Japan en de VS,“ zei hij tegen Cointelegraph. „Het aanbieden van onze service hier is zeer belangrijk als een uitwisseling die zijn oorsprong vindt in Japan.“

Te midden van een aantal ontwikkelingen in 2020, heeft BitFlyer ook de krantenkoppen gehaald voor zijn op blokketen gebaseerde aandeelhoudersapplicatie.