Bitcoins lagringskorrelasjon med gull kan presse

Bitcoins lagringskorrelasjon med gull kan presse prisen til $ 25 000: analytiker

Bitcoin haler gullmarkedet, men med forsinkelse. Og den forsinkede korrelasjonen antyder nå at kryptovalutaen vil stige til $ 25.000.

Analytikere ved uavhengig analytikerselskap TradingShot fremhevet den bullish fraktalen i notatet tirsdag. De bemerket at gull etablerte sin heltidshøyde i juli 2020 blant grunnleggende Bitcoin Up som også støttet Bitcoin-prisrallyet. Det edle metallet nådde toppen nær 1.382 Fibonacci-utvidelsesnivå (månedlig), bare for å trekke tilbake senere.
Last og gratis spinn tilgjengelig hver dag, for hver spiller, i mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Leke nå!

TradingShot-analytikere uttalte at Bitcoin er i ferd med å gjøre det samme. For det første ville kryptovalutaen ha som mål å nå toppen nær sitt eget 1.382-nivå (ukentlig). Og senere vil det korrigere lavere akkurat som gull har gjort de siste to ukene. Bitcoins 1.382 Fib-nivå er på $ 25.000 – en heltidshøyde hvis den er sikret.

Selv de relative styrkeindikatorene for både gull og Bitcoin virker identiske. Å sette dem mot hverandre viser at Bitcoin ukentlig RSI kopierer de månedlige Gold RSI-bevegelsene med et forsinkelse på så mye som fem måneder. Det vitner videre om teorien om å projisere Bitcoin-prisen til $ 25.000 i de kommende ukentlige øktene.

„Bitcoin sammenlignes ofte med gull når det gjelder“ butikk av verdi. “ Det har fått navnet “Digital Gold.” Dette grunnleggende aspektet og teknisk sett har det en tendens til å følge Golds langsiktige sykluser i logaritmisk skala, ”hevdet analytikeren.

Gull gjennomgår en kortsiktig korreksjon på grunn av tre viktigste grunner

For det første gikk det edle metallet inn i det overkjøpte territoriet som utgjorde en eller annen form for ulemper. For det andre redusertes investorens appetitt for eiendeler i trygge havner etter at Moderna, Pfizer og AstraZeneca kunngjorde vaksiner mot COVID-19 med minst 90 prosent effekt.

Og for det tredje økte den lange forsinkelsen i den andre koronavirusavlastningsregningen etterspørselen etter amerikanske dollar. Greenback og gull har en omvendt sammenheng.

I mellomtiden korrigerte Bitcoin opprinnelig lavere etter å ha testet $ 12.500 som sitt ultimate motstandsnivå. Men en mengde optimistiske hendelser, inkludert PayPal-inntog i kryptorommet, etterfulgt av dets bullish utsikt fra JPMorgan, Visa og andre større selskaper, fikk kryptovalutaen til å bryte ut.

Analytikere var enige om forventet at paret ville bevege seg lenger nord – over $ 20.000, før de viste noen tegn på en korrigering på nedsiden. De favoriserte også et langsiktig bullish utsyn mot den amerikanske sentralbankens kvantitative lettelsesprogram som tilførte økonomien i $ 16 billioner bare i 2020.

Da #Bitcoin ble lansert tidlig i 2009, var pengemengden i amerikanske dollar (M2) bare på $ 8000000000000, omtrent samme størrelse som #Gold. Den nådde deretter $ 16 billioner tidlig i år.
Bare i år alene 2020 ser vi M2 øke med ytterligere 4 billioner dollar. Topping $ 20 billioner snart!

– Bobby Lee – Ballett: Verdens LETTESTE krypteringslommebok! (@bobbyclee) 25. november 2020

En lignende setting favoriserer gull på høyere nivåer. Rob McEwen, styreleder i McEwen Mining, ser at edelt metall går til $ 5.000.

Hvis den forsinkede korrelasjonen står, vil det gjøre Bitcoins tilbaketrekning fra en all-time high til en mulighet for investorer å laste inn og se høyere prisnivåer. Gullinvestor Dan Tapeiro tror at kryptovalutaen går til $ 500.000 på lang sikt.

„I løpet av de neste fem årene kan jeg se gull til $ 4000, så det er dobbelt,“ sa han under et podcastintervju. „Men hvis gull er på $ 4.000, er Bitcoin sannsynligvis et sted mellom $ 300.000 og $ 500.000, så det er en 20, 30x.“