Barry Silbert viittaa kasvavaan tukeen Bitcoin-skaalausratkaisu

Näyttää siltä, ​​että voimme olla lähemmäs Bitcoinin skaalausta kuin alun perin oletettiin. Eli jos Barry Silbert on uskottu. Hän on käynyt läpi kaivostyöläisiä, jotka tukevat „skaalausratkaisua“ myöhässä. Yhdessä hänen äskettäisistä tweeteistäan tuen on kasvanut yli 70 prosenttiin. Kuitenkin hyvin harvat ihmiset tietävät, mistä hän puhuu juuri nyt. On ilmeistä, että jotain tapahtuu aikaisemmin eikä myöhemmin.

Barry Silbert ja Scaling Bitcoin
Barry Silbert voi olla yksi henkilö, joka onnistuu Bitcoin-asteikolla. Tämä kuulostaa hyvin outoilta, mutta näyttää siltä, ​​että asiat ovat tällä hetkellä suunnassa. Noin päivää sitten hän lähetti tweetin alla, joka on herättänyt mielenkiintoisia keskusteluja yhteisön jäsenten keskuudessa. On selvää, että skaalaus Bitcoinin pitäisi olla ensisijainen tavoite nyt. Sekvensoidun todistajan aktivointi ja 2 megatavun lohkokoko kasvaa ensi vuonna houkuttelevaksi.

Barry Silbert
@barrysilbert
I agree to immediately support the activation of Segregated Witness and commit to effectuate a block size increase to 2MB within 12 months

6:56 PM – May 17, 2017
444
246 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy
Mikä vielä mielenkiintoisempi on, kuinka paljon kaivostyöläisiä näennäisesti tukee tätä käsitystä. Silbertin mukaan eri Bitcoin-palveluntuottajat lupasivat tukea tätä muutosta. Lisäksi lähes 80 prosenttia Bitcoin-hash-nopeudesta kannattaa tätä ajatusta. Toistaiseksi kaivostyöntekijöiden yhdistäminen tiettyyn bitcoin-skaalausratkaisuun on käytännössä mahdotonta. Vaikuttaa kuitenkin olevan erittäin epätodennäköistä, että tämä ratkaisu on erilainen. Joku sanoo, että he tukevat ratkaisua ja tehokkaasti niin kaksi on hyvin erilaiset asiat.

Skaalausratkaisu?
Niin mielenkiintoinen kuin tämä käsite saattaa kuulostaa, asiat eivät välttämättä muutu yhtäkkiä. Bitcoin-maailman jatkuvan pattitilan pitää päättyä ennemmin kuin myöhemmin. Mukaan Coin.Dance , 87% yhtiön eduksi Segregated todistaja. Tämä on silti melko suuri, vaikka kaivostilastot kertovat jotain muuta. Tuki Emergent Consensusille on edelleen yli 40%, kun SegWit seuraa 34,1%: lla. Jos sopimus voidaan muodostaa kaivostyöläisten ja Bitcoin-yritysten välillä, asiat voivat näyttää hyvin erilaisilta muutaman viikon kuluttua.

On hyvä nähdä, että merkittävät ihmiset kuten Barry Silbert painavat näihin keskusteluihin. On ilmeistä, että jotain on muutettava ennemmin kuin myöhemmin. Kompromissi näyttää parhailta kaikkien osapuolten toimintaa nyt. Silti on nähtävissä, onko tämä päätös myönteisellä tavalla. Paljon kysymyksiä on yhä paikallaan, ja Bitcoinin skaalaaminen ei ole helppoa.