5 syytä, miksi institutionaaliset sijoittajat ovat tulossa kripto

2018 on ollut hullu vuosi Bitcoinille ja salakirjoitukselle, ja sen hinta vaihtelee voimakkaasti 8 000 dollarin psykologisen hintatason ympärillä eikä onnistunut ylläpitämään sitä korkeammalla puolella. Bitcoin on menettänyt peräti 70 prosenttia siitä lähes kaikkien aikojen suuruudeltaan lähes 20 000 dollaria.

Teollisuusasiantuntijat väittävät, että markkinat korjaavat itseään, ja syy siihen voi johtua sääntelyepävarmuudesta, joka on edelleen kriittisten valuuttojen osalta. Useat maat ovat ottaneet kannan kriittisten valuuttojen puolesta tai vastaan, ja monet heistä ovat vielä parhaillaan arvioitaessa krypto-valuuttoja ennen kuin he julistavat tuomiot. Kuitenkin Goldman Sachsin kaltaisten yritysten uutisten kanssa, jotka koskevat salauspalvelujen käynnistämistä, ja esimerkiksi Coinbase-yhtiöiden, kuten uusien salausvaluuksien, lisääminen vartiointipalveluihinsa, meneillään olevat suuntaukset viittaavat institutionaalisten sijoittajien kiinnostukseen kriittisillä varoilla.

Tässä on 5 syytä, miksi kriittiset valuutat tulevat olemaan seuraava suuri asia institutionaalisille sijoittajille.

1. Vapauspalvelujen tehostaminen Bitcoin Trader

Coinbase ilmoitti äskettäin harkitsevansa uusien salausvarojen lisäämistä vartiointipalveluihinsä, jotta institutionaaliset sijoittajat voisivat tallentaa kriittisen osakeomistuksensa turvallisesti. Uudet lisäykset https://www.onlinebetrug.net/fi/bitcoin-trader/ ovat Bitcoin Trader todennäköisesti johtaneet potentiaaliseen kysyntään näiden salausvaluuttojen vartiointipalvelujen kysynnästä, mikä myös paljastaa, että institutionaaliset sijoittajat tarkastelevat muita krypto-valuuttoja kuin Bitcoin ja Ethereum investointeihin.

Goldman Sachs aikoo myös tarjota kriittisen arvopapereiden huoltopalveluja, mikä ilmeisesti auttaa ratkaisemaan luottamuksen säilyttämisen esteen institutionaalisille sijoittajille. Ledger, hardware crypto-lompakon valmistaja, joka myi yli miljoona laitteistoyritystä, ilmoitti myös tukevansa 8 uutta salausvaluutta viime aikoina.

2. US SEC: n kannan salausvarallisuuteen Bitcoin Evolution

Vaikka Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssiyhdistys on hylännyt Winklevoss veljesten Bitcoin ETF: n, sen asenne kriittisten valuuttojen suhteen näyttää melko myönteiseltä. Se korosti, että ehdotuksen hylkääminen ei perustu arvioon siitä, https://www.onlinebetrug.net/fi/bitcoin-evolution/ onko Bitcoin Evolution bitcoinilla tai blockchain-teknologialla hyödyllisyys tai arvo innovaatioksi tai investoinneeksi, mutta se johtui petosten ja manipuloinnin estämiseen tähtäävien välineiden riittämättömyydestä asiakkaiden kanssa.

Fatfish Internet -ryhmän toimitusjohtaja Kin-Wai Lau sanoi äskettäin haastattelussa, että maailma kokee toisen krypto-valuuttojen aallon, jota hallitsee institutionaalinen kysyntä, ja se on vain ajan kysymys, ennen kuin SEC avaa ovensa kryptovaluuttoihin.

3. Korttien säännellyt krypto-ETF: t
Winklevoss veljesten bitcoin ETF: n hylkäämisen jälkeen US SEC tarkastelee seuraavien kahden kuukauden aikana 9 ETF: ää ja ilmoittaa lopullisesta päätöksestään heidän asemastaan. SEC korosti, että tulevaisuudessa on mahdollista hyväksyä kryptojohdannaisia. Euroopassa samanaikaisesti Amsterdamissa toimiva nopeuskauppias Flow Traders NV ilmoitti laajentavansa kaupankäynnistytuotteitaan bitcoiiniin ja eetteriin perustuviin pörssinoteerattuihin seteleihin (ETN).

Aasiassa Singaporessa toimiva Huobi-vaihto paljasti kesäkuussa, että se luo oman ETF: nsä. Kun kaikki nämä ponnistelut ETF: ien käynnistämiseksi on, päivä ei ole kaukana, kun maailma näkee ensimmäisen säänneltyään kryptografiastaan.

4. Kriittisten valuuttojen aikaisemmat tulokset
Ei ole mikään salaisuus, että kriittisten valuuttojen sääntelemättömyys on kaksiteräinen miekka. Yksi sen suotuisista seurauksista on ollut nopea kasvu sen todistamisesta lähtien. Bitcoinilla vuosien 2012 ja 2016 välillä vuotuinen kasvu oli noin 106 prosenttia, mikä on 6,5-kertainen verrattuna tavallisiin teknisiin varastoihin. Itse asiassa vain viime vuonna Bitcoin kasvoi 1,318 prosentilla, ja sen korkein oli 19 783 dollaria 17.12.2017. Ripple oli vuoden 2017 suurin voitto, jonka kasvu oli 36,018 prosenttia. Krakenin toimitusjohtaja Jesse Powellin mukaan kriittisten arvojen markkina-arvo nousee 1 biljoonaan tänä vuonna.