Bitcoin-hinnasta huolimatta Adoption on vahva Japanissa ja Etelä-Koreassa

On selvää, että Bitcoinilla on vielä pitkä matka siihen asti, kunnes se tulee valtavirran valuuttakurssi, bitcoin hinta ja käyttäjätoiminta. Siitäkin on kuitenkin joitain positiivisia merkkejä. Sekä Japani että Etelä-Korea vahvistavat Bitcoin- yleistymistä yleisesti, on erityinen sävy. Muiden maiden on nyt seurattava näiden maiden esimerkkiä.

Etelä-Korea ja Bitcoin Code

Monet maat voivat ottaa sivun Etelä-Koreasta ja Japanin kirjasta, kun kyse on Bitcoinista. Tarkemmin sanottuna nämä kaksi aasialaista kansakuntaa tekevät Bitcoinista paljon hyödyllisemmän nopeasti peräkkäin. Tällainen positiivinen asenne https://www.onlinebetrug.net/fi/bitcoin-code/ pyrkii Bitcoin Code lisäämään Bitcoin-yleistymistä jonkin verran. Vähittäiskauppiaiden ja sähköisen kaupankäynnin ratkaisut, jotka osoittavat, että Bitcoinilla on paljon hyötyä, on hyviä asioita.

Todellinen adoptio Japanissa / Koreassa.

# 1 🇯🇵jälleenmyyjä Bic Camera hyväksyy bitcoin
# 3 🇰🇷sähköisen kaupankäynnin foorumi integrointi 12 kryptocurrencies
# 1 🇯🇵budjetti hotelli Capsule integrointi BTC
# 1 🇯🇵talousarvion lentoyhtiö Peach integrointi BTC
# 2 🇰🇷vaihto instaling crypto kioskit restos ja kahviloita

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 1. huhtikuuta 2018

Tarkemmin sanoen bitcoin-markkinat ovat nähneet Bic Camera , Capsule -hotellit ja Peach-yhtiöt yhdistävät BTC-maksut Japaniin. Nämä ovat kolme suurta käyttötapaa kriittisten maksujen kokonaisuudessaan. Se tarkoittaa myös sitä, että kriittinen valuutta hidastuu, mikä tekee hyvää vauhtia todellisessa maailmassa. Tähän mennessä tämä suuntaus on kuitenkin hieman rajoitettu Aasiaan, mutta asiat voivat aina muuttua.

Etelä-Korea on nähnyt kriittisten valuuttojen vaikutuksen erilaisella tavalla. Yksi maan suurimmista sähköisen kaupankäyntijärjestelmistä on päättänyt yhdistää 12 erilaista salausvaluuttaansa. Offline-maailmassa Bitcoin kioskeja on syntynyt ravintoloissa ja kahviloissa. Kaikki nämä tapahtumat ovat hyvin positiivisia monin eri tavoin. Se auttaa Bitcoinia käsittelemään paljon enemmän ihmisiä.

Muu maailma tarvitsee seurata
Katsoo Aasian ulkopuolelle, on selvää, että Bitcoin-adoptointi onlinebetrug on hidastumassa. Useimpien vähittäismyyjien, jotka hyväksyvät Bitcoinin vain verkossa, on vielä pitkä matka. Siitä huolimatta on joitain myönteisiä suuntauksia, jotka on otettava huomioon. Ensinnäkin kriittisten valuuttojen markkinat ovat nähneet Bitcoin-pankkiautojen määrän kasvavan maailmanlaajuisesti. Tämä on myönteinen merkki kaiken kaikkiaan.

Suurin osa näistä laitteista sijaitsee Yhdysvalloissa. Se on myös yksi maa, jossa BTC-sääntely on edelleen virtauksessaan. Tarkemmin sanottuna on paljon sekaannusta siitä, miten „laillinen“ Bitcoin on. Se eroaa valtiosta toiseen, mutta jotkut alueet ovat ennakoivassa lähestymistavassa. Mielenkiintoinen tilanne pitää silmällä lähivuosina.

Euroopassa näyttää siltä, ​​että EKP ei aio säätää Bitcoinia. Tämä osoittaa, että kriittisyys on suhteellisen positiivinen. Tämä selittää sen, miksi useat suuret yritykset liikkuvat pääkonttoristaan ​​kokonaan Eurooppaan. Jos kaikki nämä trendit pysyvät ennallaan, maailma näyttää yleensä melko kirkkaalta kriittisyyteen yleensä. Kaikki tämä vaikuttaa lopulta myös bitcoin-hintaan.